2011. szeptember 14., szerda

Az újdonság varázsa

Na igen ez a táska még nem az, hanem végre ezt is befejeztem. Csak a pántot kellett kézzel felvarrni, de a törpék minden időt elvettek. Tetszik ez a fazon és az hogy ilyen kicsi, mert mindig hatalmas nagy táskákat varrok. Most legalább van egy ilyen fazonom is. Ha egyszer minden jól alakul varrok még egy feketét, és a nagyobb mintából egy színeset. A varrást imádtam, jó lenne még gyakorolni.

A varázst sok maradék textilbőr váltotta ki. Korábban vettem feketét, de most az uram több színben is vett, és tudtam hogyha most nem varrok belőle valamit, akkor ki tudja mikor. Kiválasztottam egy girbe-gurba darab fehér bőr, egyenesre szabtam, majd téplalaposítottam, anyagokat válogattam, a legtöbb idő a dekorációval ment el. A bugyis neszi mintájára meg is varrtam mindet, persze azért két este alatt. A sikerélménytől alig tudtam elaludni, mert igenis bejött. De nagyon. Azt hittem nehezebb lesz vele dolgozni, de egyszerű, szép és olyan elegáns. Még csak csodáljuk Csillával, a választás ezután következik. Azt nem tudom hogy a cipzárt jól varrtam e be, mert néha olyan érdekes az állása. Ha valaki tud segítsen, hogyan kellene jól csinálnom!





1 megjegyzés:

  1. Nagyon csini lett a táskád, én is imádom a fazonját!
    És ezek a neszik...! Gyönyörűek!
    Pár hete én is kaptam egy bútorboltos barátomtól textilbőröket, de eddig még nem tudtam mihez kezdjek velük. De most, hogy látom mi is lehetne belőlük... szóval köszi az ötletet!

    VálaszTörlés