2015. január 2., péntek

Az idei első

Végre elkészült, és csak kézzel varrtam. Pihentető volt, lassan 1 hónapja nem varrtam gépen. Félelmetes. Remélhetőleg az idén többet fogok varrni, mint tavaly. De a tavalyi varrós kirándulások kellemes emlékkel töltenek el. Valahogy így télen a kötési láz is elkap, tavaly is kötöttem egy kendőt, most is tervezek valamit. Szeretném ha az idén a félkész munkák egy része legalább elkészülne, és a külföldről hozott munkák is elkészülnének. 
Mindenkinek kellemes varrást kívánok 2015-re is!!



3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a teritőd. Kérdésem, mekkora egy rombusz? A kész teritő alá van bélelve (közbélés és hátlap) ill. meg van tűzve? Azért kérdezem, mivel én is nagyon szeretem az angol papirravarrást. Elnézést, hogy az avatárom ilyen lehetetlenül jelenik meg, erről nem tehetek.

    VálaszTörlés
  2. A rombusz oldalai 2,5 cm-esek. van egy régi asztalkám, és pontosan erre készült ez a terítő. papíron megrajzoltam a 2,5-es rombusszal a leghosszabb sort, és rátettem az asztalra hogy jó legyen. nem akartam hogy lelógjon. tettem a két réteg közé vékony flízt, mert kézzel letűztem a csillagokat, hogy jobban mutasson. nekem is nagy kedvencem. az egyik tavalyi német újságban táska is van ezzel a technikával. remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van írjál.

    VálaszTörlés
  3. Azért kérdeztem, mert a kép kicis és ezért nem láttam a tűzést. Egyszer varrtam egy futót, de nem angol papirtechnikával letűztem, de a vasalással volt gondom. Ezért jobb a papir sablon. Köszi a választ. Én most Lucy Bostont varrok.

    VálaszTörlés