2014. október 2., csütörtök

Vásárfia




Egy pár apróság, anyagok, jelly roll, amire mindig is vágytam, méteres csipkés cipzár, panelek, könyvek, japán anyagok, Yoko Saito mintaív, leírások anyaggal.



A Berninánál lehetett varrni egy tűtartót, és ezeket lehetett ajándékba kapni.


A buszon mindenki varrt ilyet, hogy mindenki tudja hogy honnan jöttünk.


Táskák, volt amit vettem, volt amit kaptam a vásárláskor.




És az elmaradhatatlan fémdoboz, mindegyik francia jellegű, Strasbourgban nagyon szuper boltot találtunk, tele volt dobozzal, Nagy Ildivel csak ámultunk, bámultunk. Szuper volt. 

4 megjegyzés:

  1. Hát ezekért az apróságokért irigyellek! Én mikor egy ilyen helyről hazajövök, akkor csomagolópairral, zacskókkal félreteszem és sokáig csak nézegetem, emlékszem. Pedig nem azért veszem, de sokszor nincs szivem belevágni az anyagokba. A dobozokért külön irigyellek. Mindig gyüjtöttem a dobozokat. Nagynéném azt mondta -lánykoromba- ha dobozokat gyűjtök, akkor nem megyek férjhez. Mivel már férjnél vagyok, nyugodtam gyüjtöm a dobozokat. Csak ezeknek a nagyon szép fém dobozoknak az a baja, hogy kivülről nem látni mi van benne.

    VálaszTörlés
  2. nagyon köszi. minden papírt eltettem, a rollt még egy darabig nem vágom meg, csak nézem. amúgy mindent átgondoltan vettem, mert nem kell valami csak azért mert másnak is van. a dobozokat már egy ideje gyűjtöm, elég volt ezeket hazahozni.

    VálaszTörlés
  3. Hú mennyi kincs! :-)) Van mit simogatni egy darabig... jövő évig! Megérdemelted!!!! :-))

    VálaszTörlés