2016. február 23., kedd

Táskák


Kolleganőimnek varrtam a táskákat még tavaly, mindenkinek személyre szólóan. Ők választották ki a mintát az újságból és az anyagokat én csak megvarrtam. Mindegyik cipzáros, és belső zsebet is varrtam. 








A mikulásokat mikulás napra készítettem, és ezzel előre letudtam az ajándékokat. Így már karácsonyig tudtam mást is varrni. Nagyon jó volt varrni őket, sok volt a munka, de élveztem. A szakállt volt a legmonotonabb varrni. Jó volt az arc festését megtanulni, most már simán csinálom. Vettem hozzá festéket is. Az övhöz a csattot filcből vágtam ki, nem gondoltam hogy sokat fogok belőle készíteni, így keveset vettem.


2016. február 1., hétfő

Elmaradásom II.


A tavalyi másik táborom a Varrógépcentrum által rendezett Balatoni tábor volt. Nagyon de nagyon jó tábor volt, a programok megvarrhatóak voltak, pedig azt hittem túl sok lesz nekem, de nem sok befejezetlent hoztam haza. Levi és Kati mindig segítettek bármi gond volt, sok egyebet is tanultam. A szállás, az ellátás csak csúcs volt, az ellátásunkról Levi családja gondoskodott fáradhatatlanul, a szállás családoknál volt megoldva, annyira barátságosak és gondoskodóak voltak velünk mintha mi is odatartoztunk volna. Nem tudok mit mondani, de ennyire különleges táborba még nem voltam! Remélem lesz máskor is.