2012. szeptember 19., szerda

Blokkok

Egy kicsit le vagyok maradva, így hát nekiálltam a pótlásnak. Most ezt a két blokkot készítettem el, egy csillagot és a szasikó himzést. A szasikót jó volt megint varrni, a mintát felnagyítottam, elég hamar el is készült. Remélem a többi is hamar elkészül. 



2012. szeptember 17., hétfő

Ellenőrző borító

Új tanév, új ellenőrző, tehát új borító kell. Csilla választotta a színeket (kék és lila a kedvenc) rakta sorba a csíkokat, én csak varrtam, tűztem és vágtam. Ez lett belőle. A virágdísz Naturita műve, szerencsére még van egy pár belőle. 





2012. szeptember 9., vasárnap

Már majdnem készen

Íme összevarrva. Végre eljutottam idáig, legközelebb tűzés-  ahogy Karcagon megbeszéltük - remélem nemsokkára.  


2012. szeptember 3., hétfő

Kecskemét - Modern Quilt

Polyák Ildi tanította, itt ismertem meg hogy tulajdonképpen mi is ez. Szuper előadást tartott, nagyon sok hasznosat tanultam belőle. Néhány olyan képről amit már  korábban lementettem, itt derült ki hogy valójában modern quilt. Ez itt már az előlap összevarrva, igaz már korábban elkészült, eddig a tűzésen agyaltam. Sőt még agyalok is, mert nem akarom lekukacolni, már pedig még nem megy tökéletesen. Marad a gyakorlás, és így későbbre halasztom a befejezést.


Ez még Kecskeméten készült, látszik az "elmélyült gondolkozás", háttérben az Ildi blokkjaival. 


Ilyen volt összevarrás előtt, csak simán kiterítve. Az alsó és a felső részét külön-külön már ekkor megvarrtam, a többit itthon.